Home

Påmeldte lag ringeriksmaraton

176 lag er allerede meldt på til årets Ringeriksmaraton. DEL Det betyr at interessen for årets maratonstafett er stor. 176 påmeldte lag så tidlig er godt foran fjorårets rekordpåmelding Finner dere feil, lag som ikke har fått meldt seg på osv, så kan FIKS-ansvarlig endre/melde på i FIKS frem til og med førstkommende torsdag, 8. oktober. Under ser dere en oversikt over påmeldte lag i de forskjellige klassene. I de klassene det ikke blir nok påmeldte lag må klassene slås sammen med klassen under eller over Til 2016-utgaven av Ringeriksmaraton stiller 324 lag i stafett for åtte personer. Distansen for hver etappe er cirka fem kilometer. I stafett for fire personer, er hver etappe cirka 10 kilometer. I denne klassen stiller 58 lag. Og i parstafetten er det 136 påmeldte lag, hvor hver etappe er cirka 21,1 kilometer

Påmeldte lag Haugerud Open 2020 G19. Ajer IBK. Ajer Ibk sitt talentfulle lag er klare for Haugerud Open. Denne gjengen imponerte hele Norge med sterke resultater med semifinale i G17 NM i fjor. I G19 NM var de kun minutter unna en stor skrell mot regjerende norgesmestere i kvartfinalen som tilslutt endte med ett surt tap i sudden - Påmeldte lag - Banegrafikk - Golden Glove - VM i Yukidans - Regentene - Historikk - Ute i verden/linker - FAQ; Publikum - Billetter - Festivalteltet - Damekor kafeen - Åpningsseremoni - Yukinetter; Deltaker - Overnatting - Mat og drikke - Kart - Taxi - Fly; Bilder; Nyhetsarkiv; Arkiv - Bilder - Tidligere år - Topplisten - Lagen Kampoppsett og resultater Turneringsside Påmeldte lag. Finn en turnering. Administrere en turnering? Opprett en ny turnering. Support pages. Turneringssiden er del av Profixio. Ringeriksmaraton: leaderboard. resultater. søk. mine favoritter. tracker [ mobile version] følg live resultater: TIL. Kjellerberget (5,29 km) Beredskapsveien (10,63 km) Norderhov Kirke (16,08 km) Hønefoss (21,1 km) Tømmervekta (26,12 km) Vågård (31,56 km) Eggemoen Nord (36,8 km) Jevnaker (42,2 km).

Ni lag i Ringeriksmaraton . Ordfører Hilde Brørby Fivelsdal er klar for å gjøre en innsats i Ringeriksmaraton, i år som i fjor. Jevnaker kommune stiller med i alt ni lag i årets Ringeriksmaraton lørdag 17. august. Det er sju stafettlag fra Jevnaker kommune, fordelt på tre damelag og fire mix-lag Mix lag må meldes på i gutteklassene. Opplyser om at eventuelle kommentarer som blir lagt inn i forbindelse med påmelding av lag ikke blir lest, og heller da ikke hensyntatt. Påmeldingsfrister for seriespill. Ukeplanen for 2020 er endret. Alle må lese ukeplanen innen de melder på sine lag, slik at påmeldte lag kan gjennomføre sesongen. BAR Ringeriksmaraton 2007 Resultatliste 18.08.2007 Plass Navn Klubb @info Tid Etter Km-tid K6569 1 Oline Yksnøy Gyldendal Bil 5:18:42 Antall 1 Påmeldte: 1 Startende: 1 Ant. poster

Ringerikes Blad - Påmeldingene strømmer in

 1. Påmeldte lag. Oversikt over påmeldte/plasserte lag pr turnering (klasse). Velg Sesong, Region og Turnering (klasse). Sesong Region. Turnering . Norges Håndballforbund Besøksadresse. Sognsveien 75 A (Ullevaal Stadion, Oslo) Postadresse: Norges Håndballforbund Postboks 5000 N-0840 OSLO. Meld deg på nyhetsbrev Om cookies.
 2. Lørdag 17. august er det igjen klart for årets store løpsfest på Ringerike når den 14. utgaven av Ringeriksmaraton går av stabelen
 3. Påmeldte lag Prenumerera på Bonaqua cup and Cup Manager offer you the opportunity to be notified via SMS after every match your team finishes and when they proceed in the tournament

Påmeldte lag. Haugaland Open 18. oktober 2020 (AVLYST GRUNNET COVID-19) Minirunde - påmeldte lag. Micro Mini Karmøy IBK Sunde IBK X Sunde IBK Y Stavanger IBK Jenter Lille Karmøy IBK Skjold Lille Mix Minirunden spilles 18. oktober 2020 (avlyst) i Deep Ocean Arena. Kamplengden. U16 NM har totalt 40 påmeldte lag fordelt mellom 29 lag for U16 gutter, og 11 lag for U16 jenter. U19 NM har totalt 37 påmeldte lag fordelt mellom 27 lag for U19 gutter, og 10 lag for U19 jenter. Liste over påmeldte lag finner du nedenfor: Påmeldte lag for U16NM . Påmeldte lag for U19 NM . Mer info rundt U-NM kan finnes på de respektive. Påmeldte lag Prenumerera på Eidfjord Småbanecup and Cup Manager offer you the opportunity to be notified via SMS after every match your team finishes and when they proceed in the tournament

Tabell med påmeldte lag. Klubb Lagnavn Klasse Alvdal IL Gutter 9 (født 2011) Astor Fotballklubb Gutter 13 (født 2007) Astor Fotballklubb Gutter 13 (født 2007) Astor Fotballklubb Jenter 12 (født 2008. Påmeldte lag Prenumerera på Orkdalscupen and Cup Manager offer you the opportunity to be notified via SMS after every match your team finishes and when they proceed in the tournament Ja - så var Ringeriksmaraton 2017 en saga blott. Selve løpet var over for ti dager siden; nå regner jeg også med at samtlige av de tre tusen deltakerne er fullt restituert og klare for nye utfordringer. Det er virkelig ingen ingen tvil om at Norges største maratonstafett egasjerer og aktiverer bredt. I ukene og [ - Antall påmeldte lag er et tydelig signal på at fotballklubbene på Sunnmøre har lyst til å spille flere kamper framover. Dette er ei veldig bra økning i antall lag i forhold til tidligere. Påmeldte lag 2020. Formasjonshopping FS-4. Punky Fish, TØFSK: Hans Pål Rickard Kolbenstvedt, Lise Nansen, Ole Petter Hjelle, Kjetil Nordin Videograf: Johan Bryhni. A-laget FS2022, TØFSK: Kaja Richardsen Nedregård, Julia Heimdall-Hansen, Julie Stenumgaard Rønning, Nadia Jørgenrud Videograf: Kristoffer Øverli

124 påmeldte lag til futsalserien - Norges Fotballforbun

Ringerikes Blad - 3

 1. Derfor har Elling Kjos og Geir Olav Larsen satt Ringkollen Ski utøvere og RFIK utøvere på flere lag som sammen skal springe lagstafetten under årets Ringeriksmaraton, som avvikles lørdag 18. august. Fokus er først og fremt å bygge lagånd og å få noen gode løpsopplevelser
 2. Tabell med påmeldte lag. Klubb Lagnavn Klasse Ballangen FK LG12 - Lillegutter 7`er (født 1.1.-08) Ballangen FK SMG 13/14 - Smågutter 11`er (født 1.1.-06/07) Ballangen FK LJ10/11 - Lillejenter 7`er (født 1.1.-09/10) Ballangen FK MG7.
 3. Ringeriksmaraton, Ringerike, Hole og Jevnaker. 3.2K likes. Ringeriksmaraton er først og fremst en stafett hvor 8, 4 eller 2 personer deler en maratondistanse på 42,195 km, og løper i samme trasee som..
 4. Påmeldte lag Kart Kampreglement Påmeldte lag; Kart . Ditt navn: Din epost: Melding: Avbryt Send : Alle klasser : G6 (f 2014) G7 (f 2013) G8 (f 2012) G9 (f 2011) G10 (f 2010) J6 (f 2014) J7 (f 2013) J8 (f 2012) J9 (f 2011) J10 (f 2010) Tabell med påmeldte lag.
 5. Påmeldte lag.. juni 26, 2020. Spent på hvilke lag som kommer til Bergen 13-16. august til Bergen Fotballcup.
 6. Påmeldte lag - Haugerud Open 2020 — Haugerud Open 2020

Påmeldte lag - Yukigasse

Deltakerrekord for Ringeriksmaraton? - KONDIS - norsk

 1. Påmeldte lag - Bonaqua cup 2020 Result
 2. Haugaland Open Innebandy - påmeldte lag
 3. Påmeldte lag til U-NM 2021 - Baske
 4. Påmeldte lag - Eidfjord Småbanecup 2020 Result

Påmeldte lag - Sodvin Cup 2020 Result

Påmeldte lag - Kulinaris Kolbotn Håndballcup 2020 Result

Hakuasetukset

 1. Lataa video
 2. Aloita live-lähetys
 3. YouTube-TV
 4. YouTube Music
 5. YouTube Kids
 6. Creator Academy

YouTube for Artists

 1. Pikanäppäimet
 2. Toisto
 3. Yleiset
 4. Tekstitykset
 5. 360 asteen videot
 • Kart bodø sentrum.
 • Blodåre scanner.
 • Norsk hussopp forsikring vilkår.
 • Ark trondheim nordre.
 • Motorcycle gear reviews.
 • It tv series imdb.
 • Nav skjema.
 • Av to hdmi.
 • Ms nordnes.
 • Spitsbergen.
 • Psd2 2019.
 • Bonprix norge.
 • Just eat drammen.
 • Vinsmaking i bergen.
 • Nytt kommunevåpen asker.
 • Wahl trådløs hårtrimmer.
 • Tyngdeakselerasjon forsøk.
 • Ord om graviditet.
 • Kvalitet og pasientsikkerhet.
 • Gjenåpne undersøkelse barnevern.
 • Sheasmør life.
 • Zitate englisch übersetzung.
 • Get id of element on click jquery.
 • Refleksvest billig.
 • Aldersgrense vape.
 • Befolkningstäthet danmark.
 • Andromeda stjärnbild.
 • Gassco germany.
 • Apollonia tannlegesenter.
 • Game of thrones book 6.
 • Tu braunschweig deutschkurs.
 • Møbelsnekker østfold.
 • Kambodja röda khmererna.
 • Chocolate leipzig after work xing.
 • Afd partei programm.
 • Kallmann syndrome pictures.
 • Riesen venusfliegenfalle.
 • Prinzessin bilder disney.
 • Schweizer kredit ohne einkommensnachweis.
 • Peridot norge.
 • Påskemaraton 2018.